Makuuhuone tasoitettu

Tää on jo kivaa puuhaa, kun saa jotain uutta aikaiseksi.

Seiniin tuli muutamia kohtuu syviä koloja ja naarmuja, kun sitä struktuuripintaa raavittiin pois. Niitä piti sitten paikkailla ensin karkeatasoitteella. Toki koloja jäi myös kaikista ruuveista jne. mitä seinissä oli. Lisäksi olkkarin nurkkaan oli piilotettu rappauslaastin sekaan kaiutinpiuhoja :D Niistä jäi kivat jäljet seinään, mutta kyllä nekin kuulemma piiloon saadaan.



Ja sitten tuo mun silmäterä, tiiliseinä. Mehän tasoitettiin se tiiliseinän ja loppuseinän väli neljä päivää sitten. Purkin ohjeiden mukaan karkeatasoitteen olisi pitänyt kovettua tuolla paksuudella 48h, mutta ei se mihinkään kovettunut. Ei auttanut muu kuin kaapia se pois ja aloittaa alusta. Seuraavaksi yritetään tasoittaa sitä jollain sementtipohjaisella laastilla.



No mutta takaisin saavutuksiin! Saatiin tänään makkari tasoitettua kertaalleen hienotasoitteella. Seinät on sen verran karuja, että täytyy ne vielä tasoittaa toiseenkin kertaan, mutta tämä on jo hyvä alku. Huone sai jo täysin uuden ilmeen!



Ensin tasoitetta pläästittiin seiniin reippaasti tuollaisella telalla.


Sitten kaavittiin suurimmat pois ja tasoitettiin seinä.


Sitten vähän haaskattiin tasoitetta...


Eikö näytäkin jo hyvältä? :)

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.